Wat kost nrc per maand?

NRC papieren krant p/w Regulier
Overige prijzen p/w Regulier
nrc.nl € 4,38
nrc.nl + digitale krant € 6,69
NRC de Week € 7,85

Wat kost de volkskrant per maand?

Digitale abonnementen Dit gaat via je Google Play account of iTunes account. Een weekkrant kost €1,99 en een weekendkrant kost €2,99. In iTunes zijn ook week- en maandabonnementen beschikbaar (€6,99 per week of €19,99 per maand).

Wat zijn topics in de volkskrant?

Topics is een nieuw online (nieuws)platform. Met Topics kun je eenvoudig alles lezen over die onderwerpen die je het meest interesseren. Stel zelf je persoonlijke playlists samen of wordt verrast door aanbevelingen van de redactie.

Welke krant heeft de grootste oplage?

Telegraaf Het dagblad met het grootste landelijke bereik is de Telegraaf. Deze krant bereikt op zaterdag 1.558.200 lezers en op doordeweekse dagen is het bereik van deze titel 1.151.800 lezers.

Welke krant is het meest objectief?

De meest neutrale krant is ongetwijfeld NRC. Deze krant heeft geen politieke voorkeur en schrijft dus ook zonder bijbedoelingen.

Wie is rennie rijpma?

Rennie Rijpma is hoofdredacteur van het Algemeen Dagblad, met een oplage van 325.000 en digitaal bereik 3,3 miljoen per dag.

Wie is de eigenaar van de quote?

Sander Schimmelpenninck (1984) studeerde Rechten in Rotterdam en Milaan. Na met frisse tegenzin als advocaat op de Zuidas rondgelopen te hebben, gooide hij het over een andere boeg en begon in 2012 te ondernemen.

Wie is de hoofdredacteur van quote?

Paul van Riessen (49) is de nieuwe hoofdredacteur van Quote. De afgelopen jaren was Van Riessen actief als adjunct-hoofdredacteur van het zakenblad. Hij volgt Sander Schimmelpenninck op. Van Riessen is hiermee de zevende hoofdredacteur van het blad, dat in 1986 werd opgericht en tegenwoordig onderdeel van Hearst is.

Wie is de hoofdredacteur van het ad?

Karen Eshuis (38) wordt per 10 januari adjunct-hoofdredacteur van het AD. Ze complementeert daarmee de AD-hoofdredactie. Afgelopen zomer werd Rennie Rijpma benoemd tot hoofdredacteur van de krant, site en app. Op 1 november begon voormalig chef sport Peter van Duyl als adjunct-hoofdredacteur.

Wie leest het nrc handelsblad?

Van alle Nederlandse huishoudens leest 35 procent een landelijke krant, en 46 procent een regionale. Naarmate de stedelijkheid van hun woonplaats afneemt, hebben mensen vaker een regionale krant.

Wie leest het parool?

Het Parool
Hoofdredacteur Kamilla Leupen
Land(en) Nederland
Talen Nederlands
Officiële website

Hoeveel abonnees heeft netflix in nederland?

Het aantal nieuwe abonnees bedroeg 8,3 miljoen, maar kenners hadden in doorsnee op een aanwas van 8,4 miljoen nieuwe klanten gerekend.

Hoe duur is deezer family?

deezer Family Krijg 6 individuele accounts, allemaal met voordelen van Deezer Premium inclusief High Fidelity geluid. Luister tegelijkertijd op meerdere apparaten. Probeer gratis 3 maanden gratis daarna € 17,99/maand. Geen engagement, je kan op elk moment annuleren.

Hoe kan ik netflix kijken via kpn?

Nu kun je gebruik maken van Netflix via KPN. Ik heb via Mobiel besteld, hoe kan ik Netflix via mijn Internet abonnement laten lopen? Ga naar MijnKPN > kies je thuisproduct > bestel Netflix.

Hoe werkt gezinsabonnement apple music?

Het Apple Music gezinsabonnement is gekoppeld aan de functie ‘Delen met gezin’ in iOS en macOS. Hierbij heeft elk gezinslid een eigen Apple ID om apps te installeren, muziek te streamen, afspeellijsten te maken en muzieknummers als favoriet te markeren.

Hoeveel apple gebruikers zijn er?

Zelf brengt Apple geen officiële verkoopcijfers over de iPhone naar buiten, maar liet in januari 2020 nog wel weten dat er 1,5 miljard actieve Apple-apparaten in gebruik zijn.

Hoeveel netflix originals zijn er?

Al meer dan 300 originele films en series op Netflix verschenen.

Hoeveel abonnees heeft spotify?

Muziekdienst Spotify heeft momenteel 182 miljoen betalende abonnees. Dat is een stijging van 2 miljoen abonnees in vergelijking met het vorige kwartaal. In vergelijking met 2021 is het aantal abonnees met 15% toegenomen. Dat heeft Spotify woensdag bekendgemaakt tijdens de presentatie van zijn kwartaalcijfers.

Hoeveel artiesten staan er op spotify?

Spotify doet onderzoek naar wat mensen zoal luisteren. De ‘top tier’ bestaat uit artiesten die samen verantwoordelijk zijn voor de 10 procent meest beluisterde streams. In totaal maken hiervan 43.000 artiesten uit. Een jaar geleden was dit nog 30.000.

Hoeveel betalende abonnees netflix?

Gedeelde accounts Het bedrijf zegt dat zo’n 100 miljoen huishoudens de streamingdienst bekijken zonder daarvoor te betalen. Dat aantal komt bovenop de circa 222 miljoen betalende huishoudens. Netflix wil die meekijkende huishoudens ook aanspreken.

Hoeveel betalende leden heeft netflix?

Het bedrijf zegt dat zo’n 100 miljoen huishoudens de streamingdienst bekijken zonder daarvoor te betalen. Dat aantal komt bovenop de circa 222 miljoen betalende huishoudens. Netflix wil die meekijkende huishoudens ook aanspreken.

Hoeveel gebruikers heeft deezer?

Deezer is een van oorsprong Franse muziekstreamingdienst die flink aan de weg timmert. Het aantal nummers is flink, 73 miljoen, maar met 16 miljoen gebruikers blijft het een relatief kleine speler.