Wat is het voordeel van youtube?

De voordelen Het grote voordeel van YouTube is natuurlijk dat het de bekendste is van alle kanalen. Bovendien is het gratis en kun je het gemakkelijk integreren (embedden) op je website. Google geeft je extra punten voor het gebruik van hun videokanaal, wat resulteert in een hogere positie in de zoekmachine.

Wat kun je doen op youtube?

YouTube is een website waarop je als gebruiker filmpjes kunt plaatsen en bekijken. Lid worden van YouTube is kosteloos en je kunt zelfs filmpjes erop kijken zonder account.

Welke app heb je nodig voor youtube?

Kijk op je smartphone of tablet naar YouTube met de YouTube-app. Je kunt de YouTube-app downloaden via Google Play.

Welke taal is wordfeud?

Wordfeud downloaden Wordfeud kun je gratis downloaden. Het spel is beschikbaar in de talen: Engels, Frans, Spaans, Zweeds, Noors, Deens en natuurlijk Nederlands. Wordfeud kun je hier downloaden.

Hoe abonneren op podcast?

Als je je wilt abonneren op een podcast, tik je op ‘Abonneer’ op de pagina van die podcast. Als je een podcast wilt afspelen, tik je op een aflevering. Als je een aflevering wilt downloaden, tik je op het iCloud-symbool in de lijst met afleveringen. Je kunt je abonnementen beheren en afspelen in ‘Mijn podcasts’.

Hoe download je een podcast op spotify?

Klik je op het pijltje rechts naast de aflevering, dan wordt de aflevering gedownload, zodat je deze offline kunt beluisteren. Spotify kun je via de computer luisteren of via een app. De app kun je hier downloaden voor Android en hier voor iOS. Hier kun je naar het account van de BibliotheekCast gaan.

Hoe is een podcast opgebouwd?

Podcasts zijn audiobestanden die online gepubliceerd worden. Soms gaat het om afzonderlijke opnames, soms om een serie. Traditioneel waren podcasts radioshows, die je achteraf kon luisteren wanneer je wilde. Ondertussen worden ze gebruikt voor muziekoptredens, interviews, gesprekken of als medium in onderwijs.

Hoe is podcast ontstaan?

De term ‘podcast’ ontstond in 2004. Curry luisterde muziek op zijn iPod maar had daar geen toegang tot radio. Je kon er al je muziek op luisteren, maar het gesproken woord miste. Daarom maakte hij programma’s die je als MP3 op je iPod kon zetten.

Hoe kies je een podcast?

Op Android werkt het vrijwel hetzelfde: ga eerst naar de Google Play Store en download de Google Podcasts-app. Als je na een tijdje behoefte hebt aan een meer gespecialiseerde podcast-app, kijk dan bij de veelgeprezen Pocket Casts. Heb je Spotify? Dan kun je daar ook gewoon zoeken op podcasts.

Hoe kun je muziek luisteren zonder wifi spotify?

Android en iOS Doe dit bij voorkeur wanneer je verbonden bent met Wifi, vanwege je databundel. Via Settings/Instellingen (tandwiel, linkerkant) zet je de offline-modus aan.

Hoe podcast uitzetten?

op je Android-telefoon of -tablet. Podcastinstellingen. Tik onder Meldingen op Nieuwe afleveringen van je abonnementen. Schakel naast elk abonnement meldingen in of uit.

Hoe verspreid je een podcast?

Link ernaar in social media posts of via je eigen website om zo luisteraars naar je toe te trekken. Als het echt toffe of interessante content is, zullen mensen het op een gegeven moment delen en voor je verspreiden. Blijf opnemen en zet door.

Hoe verwijder ik albums uit bibliotheek spotify?

Om een ​​afspeellijst op Spotify te verwijderen, gaat u naar het tabblad Bibliotheek > en zoekt u de afspeellijst die u wilt verwijderen. Klik vervolgens op het menupictogram met drie stippen ernaast en selecteer vervolgens afspeellijst VERWIJDEREN.

Hoe verwijder ik jouw shows uit spotify?

  1. On the left hand side of your screen, click on the “Recently Played” tab.
  2. In the “Recently Played” section, look through the content you recently listened to and find the song, album, playlist, or podcast that you’d like to delete.
  3. Click “Remove from Recently Played.”

Hoe werkt de podcast app?

Hoe werkt het? Je zet een podcast app op het apparaat dat je wilt gebruiken om te luisteren, of je gebruikt je muziekapp. In de apps kun je bladeren en zoeken naar interessante podcasts, en meteen afluisteren.

Hoe zet ik een podcast op mijn ipod?

Sluit de iPod aan op de computer. Wanneer het pictogram van de iPod wordt weergegeven in iTunes, selecteert u de speler. Klik op de tab Podcasts en ga op een van de volgende manieren te werk: Om de iPod automatisch bij te werken met alle podcasts in de afspeellijst Podcasts, selecteert u ‘Synchroniseren’.

Hoe zet je een podcast op youtube?

Je podcast kun je echter niet hosten op YouTube. Je kunt de videodienst dus niet als vervanger zien van je huidige podcast host. Voor meer informatie over hosts verwijs ik je graag door naar ons artikel over podcast hosting.

Hoeveel luisteraars man man man?

We zijn terug! Terug met een nieuw seizoen van Man man man, de podcast. We beginnen op een prachtige plek: de (jarige) Dom in Utrecht! Met vijftig luisteraars praten we over het toepasselijke thema ‘dom’.

Hoeveel podcasts zijn er?

Een veel voorkomende vraag is ook “hoeveel podcasts zijn er?” en de meeste gegevens zijn verouderd, maar wij hebben een nauwkeurige methode om het aantal shows te bepalen – en dat zijn er momenteel meer dan 2.000.000.

Is een podcast live?

Podcast is radio, maar niet live Uitgestelde radio dus eigenlijk, waar jij kunt bepalen wanneer je een podcast of aflevering beluisterd.

Is een podcast een interview?

Veel podcasts bestaan uit twee personen: een presentator en een gast. Eigenlijk is het dus gewoon een interview. Om een goede podcastmaker te zijn, is het dus handig om een goede interviewer te worden. Hoe beter jij kan interviewen, des te leuker is jouw podcast om naar te luisteren.

Is een podcast gratis?

Toch weet nog lang niet iedereen wat podcasts zijn, of hoe je ze moet gebruiken. En dat is jammer, want als je eenmaal weet hoe het werkt is de podcast een medium waar je veel plezier en profijt van kunt hebben – en meestal nog gratis ook.

Is een podcast met beeld?

Een podcast is audio Podcasts zijn datzelfde alleen dan met audio, zonder bewegend beeld dus. Ook podcasts zijn er over de meest uiteenlopende onderwerpen: Fragmenten van live-radio.

Kan geen podcast luisteren spotify?

Voor podcasts die alleen beschikbaar zijn in de Spotify-app, kunt u luisteren via Spotify Connect of Bluetooth®. Sommige podcasts die beschikbaar zijn op Spotify zijn niet beschikbaar wanneer je Spotify opent vanuit een andere app, zoals de Bose-app.

Kan ik podcast luisteren in vliegtuig?

Waar en wanneer podcast luisteren? De podcast die je gedownload hebt beluister je op het moment dat het jou uitkomt. Waar en wanneer je dat doet is helemaal aan jou. In het vliegtuig, de auto of op de fiets.

Kan je even langskomen lucas rogier?

Kan Je Even Langskomen? Lucas … of Rogier? “Leuke podcast ! Lucas noemt zichzelf in de aflevering van de bevalling alleen Rogier .