Wat kan je doen met een google home mini?

Wat is een Google Home Mini? Een ingebouwde Google Assistent in een kleine speaker, oftwel de Google Home Mini. Roep ‘Hey Google’ of ‘OK Google’ om een vraag te stellen, muziek af te spelen of andere apparaten in huis aan te sturen.

Wat kost smartlife?

De Smart Life app is gratis te downloaden via de Google Play Store, of de Apple App Store.

Wat kost het meeste gas?

De grootste gasverbruikers. En de kosten voor gas worden veelal veroorzaakt door het verwarmen van je huis. Ongeveer 80 procent van het gasverbruik gaat naar de verwarming. De overige 20 procent gaat naar warm water, hier valt warm douchen en ook koken en afwassen onder.

Wat kost het om een slimme meter te plaatsen?

Uw netbeheerder plaatst de slimme meter gratis als u wacht tot u aan de beurt bent. Bij nieuwbouw en ingrijpende renovaties is plaatsing ook gratis. Vraagt u eerder om een slimme meter? Voor versnelde plaatsing van slimme meters voor elektriciteit en gas samen mag uw netbeheerder maximaal 72,60 euro vragen.

Wat kun je doen met een smart plug?

Met een slimme stekker maak je al je apparaten in huis slim. Plug een lamp of ander apparaat in de stekker, doe de stekker in het stopcontact en je kan meer met het apparaat. Zo bedien je het apparaat bijvoorbeeld op afstand, maar er kan meer met een slimme stekker.

Wat kun je met een smart power plug?

Een Smart Plug, ook wel slimme stekker genoemd, kan je dus aansluiten op het stopcontact die je nu gewoon thuis hebt. Je kan de smart plug in het stopcontact steken en vervolgens steek je het apparaat in de slimme stekker.

Wat verandert er met de digitale meter?

In lidstaten waar de vervanging van de meters geen rendabele zaak zou zijn, verwacht Europa minstens om de 4 jaar een nieuwe kosten-batenanalyse. Al bij al zou tegen 2024 77 % van de Europese consumenten een digitale meter hebben voor elektriciteit en 44 % voor aardgas.

Wat werkt samen met hue?

Bedien lampen met je stem Philips Hue werkt samen met je favoriete slimme woningassistenten, zoals Amazon Alexa of de Google Assistent. Dat betekent overal in huis het gemak van spraakbediening.

Wat zijn de kosten van een slimme meter?

De vervanging van de traditionele meter door een slimme meter kost u niets. Wel blijft u, net als nu, meettarief (voorheen meterhuur) betalen. De overheid stelt de prijzen van de meterhuur jaarlijks vast. Dit tarief stelt de toezichthouder op de energiemarkt (de Autoriteit Consument en Markt – ACM) vast.

Wat zijn de voordelen van de digitale meter?

Met een digitale meter kan je jouw elektriciteits- en gasgebruik bijna ‘in real time’ opvolgen: elk kwartier voor elektriciteit en elk uur voor gas. Zo krijg je als gezin of bedrijf een beter zicht op je energieverbruik en –injectie in het net.

Welke ferrarismeter draait terug?

Ferraris meter: De Ferraris meter is een ouder model onder de energiemeters. Deze meter is analoog en heeft een draaischijf die terugdraait bij teruglevering. Je kan dan ook de meter daadwerkelijk zien terugdraaien wanneer je op een zonnige dag veel energie opwekt en op hetzelfde moment weinig verbruikt.

Welke app voor action smart lamp?

De bediening van de slimme lampen van de Action kan geregeld worden via een app. De speciale LSC Smart Connect app is gratis te downloaden voor zowel Android als iOS toestellen. De app is op het eerste gezicht erg overzichtelijk en werkt de smart home bediening werkt eenvoudig.

Welke app voor hue bridge?

Dankzij de Philips hue app kun je de draadloze verlichting in jouw woning vanaf elk apparaat bedienen. Heel gemakkelijk natuurlijk. Maar met de nieuwe hue App gen 2 voor iOS en Android gaat Philips nog een stapje verder. Je download de nieuwste versie in de App store of via Google Play.

Welke armaturen zijn geschikt voor philips hue?

Naast de Philips hue white starterkit kun je ook losse hue lampen kopen. De losse lampen zijn beschikbaar met een E27, E14 of GU10 fitting. Sommige Philips hue armaturen worden ook standaard geleverd met een Philips hue white lamp. Ook deze lampen zijn dan niet in kleur en temperatuur te veranderen.

Welke grappige dingen kun je google vragen?

Ik was al op de hoogte van enkele grappen die je met Google Nest uit kunt halen: zo kun je Google Assistent vragen om te rappen, kun je er spellen mee spelen op basis van vragen en kun je vragen naar moppen of verhalen.

Welke lampen heb je nodig voor google nest?

 • Philips Hue A60/E27 Filamentlamp White Bluetooth. bol.com.
 • Xiaomi Yeelight Tunable White. dx.com.
 • LIFX Mini Day & Dusk E27. bol.com.
 • TP-Link LB110.
 • Innr RS228T GU10 ZigBee 4-pack.
 • Philips Hue A60/E27 Filamentlamp White Bluetooth.
 • Philips Hue White & Color E27 Starterkit.
 • INNR Comfort White E27.

Welke lampen werken met kaku?

 • Slimme dimbare RGB ledlamp E27. ZLED-RGB9.
 • Slimme dimbare RGB ledspot GU10. ZLED-RGBG6.
 • Slimme dimbare ledlamp E27. ZLED-2709.
 • Slimme dimbare ledspot GU10. ZLED-G2705.
 • Slimme dimbare flame ledlamp E27. ZLED-2209.
 • Dimbare flame ledlamp E27. ALED-2009.
 • Dimbare GU10 ledspot. ALED-G2706.
 • Dimbare ledlamp E27. ALED-2709.

Welke merken werken met tuya?

Welke merken gebruiken Tuya? Tuya Smart wordt gebruikt door merken als Hombli, LSC Smart Connect, Archos, Calex en Eve.

Welke schakelaar voor philips hue?

De beste Hue-knop: Hue Dimmer De Hue Dimmer is een langwerpige schakelaar met knoppen. De achterkant is magnetisch, zodat je de dimmer op een metalen deurpost of boekenrek kunt plakken. Ook kun je de dimmer met schroeven of zelfklevende tape aan de muur bevestigen, als een luxe lichtknop.

Welke soorten hue lampen zijn er?

Slimme Philips Hue lampen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleurreeksen: White, Hue White ambiance en Hue White and color ambiance. Een White lamp geeft dimbaar, warmwit licht. Een White ambiance lamp geeft dimbaar licht in duizenden tinten warm- tot koelwit licht.

Welke versie hue bridge heb ik?

Verschillen Hue bridge versie 1 en 2 De eerste bridge is namelijk rond en tweede versie is vierkant. Dit heeft natuurlijk niets met de mogelijkheden te maken, maar zo zie je wel gelijk het verschil. Het andere verschil tussen de Philips hue bridges is de ondersteuning van Apple Homekit.

Wie betaalt de slimme meter?

U betaalt jaarlijks meterhuur voor de slimme meter, net als bij een gewone energiemeter. De Autoriteit Consument en Markt bepaalt hoe hoog die huur maximaal mag zijn. U betaalt de meterhuur via uw energieleverancier.

Wie vervangt de elektriciteitsmeter?

Als u een nieuwe elektriciteitsmeter wil laten installeren of u wilt uw huidige meter laten controleren dan moet u contact opnemen met uw netbeheerder. De netbeheerder is het bedrijf dat voor uw locatie verantwoordelijk is voor de distributie van energie, maar dus ook voor de elektriciteitsmeter.

Aansluiten wat betekent?

aansluiten – Werkwoord (scheidbaar) 1. ergatief op elkaar volgen ♢ De trein en de bus sloten goed op elkaar aan. 2. (ov) een verbinding tot stand brengen ♢ Hij sloot zijn nieuwe computer aan op het netwerk.

Heb betekent?

heb – Werkwoord 1. eerste persoon enkelvoud tegenwoordige tijd van hebben ♢ Ik heb 2. gebiedende wijs van hebben ♢ heb!

Hebben of zijn veranderen?

vervoeging van de bedrijvende vorm van veranderen
onbepaalde wijs kort
tegenwoordig (v.t.t.) heb veranderd hebt/heeft veranderd
verleden (v.v.t.) had veranderd had veranderd
toekomend (v.t.t.t.) zal veranderd hebben zult/zal veranderd hebben