Waar vind ik mijn account van de lijn?

Via ‘Mijn account’ beheer je makkelijk je abonnement(en) en die van je gezin. Kijk welke MOBIB-kaart(en) en abonnement(en) je hebt en hoelang ze geldig zijn. Meld je aan via Mijn account. Ga naar Producten.

Wat doen 65 plussers?

Wonen: 65-plussers wonen langer thuis, het aantal gebruikers van wijkverpleging neemt toe en verzorgingshuizen maken plaats voor verpleeghuizen. Door te bewegen kunnen senioren langer thuis blijven wonen en behoeven ze minder zorg. Dit verhoogt de kwaliteit van leven en verlaagt de zorgzwaarte.

Wat kost een 3 sterren abonnement?

Abonnement Maandprijs Jaarprijs
2 ster € 86,50 € 865,00
3 ster € 127,30 € 1.273,00
4 ster € 162,30 € 1.623,00
5 ster € 202,10 € 2.021,00

Wat kost een ov kaart voor studenten?

Een OV kaart voor studenten kost bijna 100 euro per maand. En dat moet je dus allemaal terugbetalen als je niet op tijd afstudeert. Voor alle maanden en jaren dat je een studenten OV kaart hebt gehad.

Wat moet je doen als je je lijnkaart kwijt bent?

 1. Ga langs bij een Lijnwinkel en toon je rijksregisternummer.
 2. Betaal de 10 euro administratiekost. Je kan betalen via Bancontact.
 3. Je nieuwe MOBIB-kaart krijg je onmiddellijk mee in de Lijnwinkel.

Wie kan gebruik maken van de belbus?

Een belbus rijdt alleen op aanvraag en heeft geen vaste route of dienstregeling. De belbus stopt alleen aan haltes van De Lijn die voor de rit werden aangevraagd bij de belbuscentrale. Ook rolstoelgebruikers kunnen mee met de belbus. Alle belbussen zijn immers uitgerust met een lift.

Waar abonnementen iphone?

Open de Instellingen-app. Tik op uw naam. Tik op ‘Abonnementen’. Tik op het abonnement dat u wilt beheren.

Heb je een abonnement nodig voor apple tv?

Geen kabelabonnement meer nodig Met de app van NLZIET kun je tv-kijken via Apple TV op het grote scherm en heb je je huidige televisieabonnement niet meer nodig! Je kijkt programma’s live, terug en vooruit in hoge kwaliteit.

Hoe kan ik al mijn abonnementen zien?

Inloggen. Als u zich heeft geregistreerd en uw account heeft geactiveerd, dan kunt u inloggen bij het onderdeel Mijn abonnementen. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op inloggen. U krijgt een overzicht te zien met de abonnementen die u al heeft aangemaakt.

Hoe kan je abonnement van coyote opzeggen?

Opzegging is mogelijk via de COYOTE- klantenruimte, bij de klantendienst of in een COYOTE-winkel en gaat in op de volgende vervaldatum van het abonnement. Voor de Klant die de optie prepaid COYOTE-App heeft gekozen, zal de optie App automatisch beëindigen op de vervaldag.

Hoe kies ik een mobiel abonnement?

 • de kwaliteit van het netwerk.
 • de snelheid van het internet.
 • de looptijd van het contract.
 • de vaste kosten en kosten voor uw verbruik.
 • de kosten voor het opzeggen.

Hoe kom ik achter mijnkpn id?

De 1e keer dat je bij ons inlogt op de MijnKPN App, krijg je een verificatiecode per sms. Daarna kun je inloggen met pincode, touch ID of face ID.

Hoe kun je zien of iemand is geabonneerd?

 1. Log in bij YouTube Studio.
 2. Zoek op het dashboard de kaart ‘Nieuwe abonnees’.
 3. Klik op Alles weergeven om de kaart uit te vouwen.

Hoe snel gaat wijziging ns flex in?

Kan ik dat alvast instellen voor precies een maand na het ingaan van mijn Flex Dal Vrij abonnement? Na een wijziging – die inderdaad per direct ingaat, dus na een kwartiertje kan je met Dal Vrij op pad- krijg je een tussentijdse factuur voor de kosten (of restitutie) tot aan je vaste maandelijkse factuurdatum.

Hoe snel saldo op apple id?

Open de App Store-app. Tik op uw foto of op de knop ‘Log in’ bovenaan het scherm. Tik op ‘Verhoog Apple ID-saldo’. Om direct uw saldo te verhogen, tikt u op het bedrag dat u wilt toevoegen.

Hoe test ik een wifi signaal?

Houd de Option-toets op het toetsenbord ingedrukt en klik op het wifi-pictogram. Klik vervolgens op Open ‘Wifiprobleemoplossing’. Klik niet op Ga verder, maar klik in het menu boven in beeld op Venster en selecteer Detecteer voor een wifi-scanner om de kwaliteit van het wifi-signaal inzichtelijk te maken.

Hoe verwijder je betaalgegevens op iphone?

Uw betaalmethode wijzigen op uw iPhone, iPad of iPod touch Tik op ‘Betaling en verzending’. U wordt mogelijk gevraagd in te loggen met uw Apple ID. Als u een betaalmethode wilt toevoegen, tikt u op ‘Voeg betaalmethode toe’. Als u een betaalmethode wilt bijwerken, tikt u op de betaalmethode en wijzigt u uw gegevens.

Hoe zet ik muziek van mijn computer op mijn iphone?

 1. Sluit uw apparaat op uw computer aan met een USB-kabel, open iTunes en selecteer uw apparaat. Lees wat u moet doen als uw apparaat niet op de computer verschijnt.
 2. Klik links in het iTunes-venster op ‘Overzicht’.
 3. Selecteer ‘Synchroniseer met deze [apparaat] via wifi’.
 4. Klik op ‘Pas toe’.

Hoe zet ik mijn muziekbibliotheek in icloud?

Meld je aan bij de iTunes Store in iTunes op je pc met de Apple ID die je hebt gebruikt om iCloud-muziekbibliotheek op de eerste computer te configureren. Kies ‘Bewerken’ > ‘Voorkeuren’ en klik op ‘Algemeen’. Schakel het selectievakje ‘iCloud-muziekbibliotheek’ in.

Hoe zet je start to run abonnement stop?

Een abonnement in de Start 2 Run app verloopt op de officiële manier via Google Play of Apple App Store. Je kan jouw abonnement beheren en stopzetten via Google Play of Apple. Een abonnement dat niet opgezegd is, zal automatisch verlengd worden door Google / Apple tenzij er geen betaling kan worden opgehaald.

Hoeveel geld staat er op mijn apple id?

Tegoed bekijken op iPhone of iPad Bekijk zo met de iPhone of iPad hoeveel u nog te besteden hebt in de App Store: Tik op de iPad/iPhone op App Store. Tik op Vandaag als dit tabblad nog niet openstaat. Tik op het symbool van uw Apple ID.