Waar vind ik hidden space?

De snelste mogelijkheid om verborgen bestanden te tonen is via de sneltoets CTRL + H. Je kan gewoon ergens rechtsklikken in een map en op de optie Show hidden files onderaan klikken.

Waarom apple id-saldo verhogen?

Met het verhogen van je Apple ID-saldo kun je aankopen doen in de App Store en iTunes Store. Je hoeft er niet de deur voor uit en je kan zelf een bedrag selecteren.

Waarom kan ik geen in-app aankopen doen?

Soms kunnen problemen met in-app-aankopen worden opgelost door het apparaat opnieuw op te starten. Ga als volgt te werk om opnieuw op te starten: Houd de aan/uit-knop op je mobiele apparaat ingedrukt. Tik op Uitschakelen of Opnieuw opstarten (afhankelijk van je apparaat kan deze tekst anders zijn).

Waarom verhoogt mijn apple saldo niet?

Het kan tot 48 uur duren voordat overboekingen zijn voltooid. Heeft u geprobeerd u af te melden bij de App Store / iTunes, het apparaat opnieuw op te starten en vervolgens weer aan te melden? Neem indien nodig contact op met iTunes-ondersteuning voor hulp. Zie de Apple Support-artikelen hieronder voor contactgegevens.

Waarom verhoogt mijn apple saldo niet?

Question: Q: Saldo verhogen via iDeal Geldoverdrachten kunnen tot 48 uur in beslag nemen. Heb je geprobeerd uit te loggen bij de App Store / iTunes, de iPad opnieuw op te starten en vervolgens weer in te loggen om te zien of dat je saldo ververst? Geldoverdrachten kunnen tot 48 uur in beslag nemen.

Wat is de meest gebruikte app 2021?

De nummer 1 is niet geheel verrassend: CoronaCheck, de app die je nodig hebt om op allerlei plekken binnen te komen. De nummer twee is ook een ‘verplicht nummer’: met DigiD kun je inloggen op overheidssites en bij allerlei diensten.

Wat is de opzegtermijn van apple tv?

Dat zijn nog niet alle voorwaarden. Je moet er namelijk voor zorgen dat je toestel binnen drie maanden voorzien is van de app van Apple TV. Mocht je je later toch bedenken, dan kun je het abonnement elke maand gerust opzeggen. Het is wel van belang dat dit een dag voor de automatische verleningsdatum gebeurt.

Wat is de populairste app 2021?

En dan hebben we het niet alleen over Instagram, YouTube, TikTok en Spotify! De volgende 6 apps gebruiken wij bijna elke dag: Waze. Met 130 miljoen gebruikers is Waze een van de populairste navigatie-apps ter wereld!

Wat is het verschil tussen apple music en itunes?

Verschillen iTunes Match en Apple Music Bij iTunes Match zorg je zelf voor de muziek, dat door Apple naar de cloud geupload wordt zodat je het op al je apparaten kan streamen. Bij Apple Music kun je ook je eigen muziek uploaden en heb je toegang tot de muziekcollectie van miljoenen nummers.

Wat is je mpin?

mPIN. Bedragen boven de €25 (of, als je het zelf zo instelt, iedere betaling) moeten met een mobiele pincode worden afgerekend, de ‘mPIN’. Deze ‘mPIN’ toets je in via de app op je mobiele telefoon. Bij contactloos betalen met je betaalpas toets je de pincode op de betaalautomaat in.

Wat kan je kopen met apple id geld?

Ga naar de iTunes Store, de Apple TV-app of Apple Books om onder andere muziek en films te kopen. Betaal voor abonnementen op Apple Music, Apple Arcade en Apple TV+. Of betaal voor abonnementen in apps via de App Store. Betaal voor iCloud-opslag.

Wat kost apple tv per maand?

(1) Bij aankoop van een Apple device is een gratis Apple TV+‑abonnement van 3 maanden inbegrepen. (2) Een maandabonnement kost maar € 4,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van zeven dagen. (3) Apple TV+ is inbegrepen bij Apple One, een gebundeld abonnement met drie andere Apple services.

Wat kost extra geheugen icloud?

50GB aan iCloud-opslag: 0,99 euro per maand. 200GB aan iCloud-opslag: 2,99 euro per maand. 2TB aan iCloud-opslag: 9,99 euro per maand.

Wat kun je doen met een apple id?

Uw Apple ID is de account waarmee u toegang krijgt tot Apple voorzieningen zoals de App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime enzovoort. Deze bevat niet alleen het e-mailadres en het wachtwoord waarmee u inlogt, maar ook de contact-, betaal- en beveiligingsgegevens die u bij Apple voorzieningen gebruikt.

Wat zijn de populairste apps?

WhatsApp Messenger. Instagram. Google Maps – Transit & Food. Houseparty.

Welk e-mailadres voor apple id?

Je e-mailadres wordt gebruikt als gebruikersnaam van je Apple ID. Het is niet mogelijk om een Apple-mailadres als hoofdgebruikersnaam te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn adressen die eindigen op @mac.com, @me.com en @icloud.com. Elk ander e-mailadres is wel toegestaan.

Welke belgische banken werken met apple pay?

ING België is de derde grote bank in ons land die Apple Pay ondersteunt. BNP Paribas Fortis begon er al drie jaar geleden mee, KBC volgde later. In Nederland was ING midden 2019 overigens zelf de eerste bank die er met Apple Pay startte.

Welke betaalapp?

Bijna alle bekende banken in Nederland hebben een app die betalen met je Android-smartphone mogelijk maakt. Het gaat om ABN Amro, ING, Rabobank, SNS, RegioBank, ASN Bank en Bunq. De enige banken die op moment van publicatie nog geen ondersteuning bieden voor mobiel betalen, zijn Triodos Bank en Knab.

Welke app voor itunes?

Met macOS Catalina is uw iTunes-mediabibliotheek nu beschikbaar in de Apple Music-app, de Apple TV-app, de Apple Books-app en de Apple Podcasts-app. De Finder is de plek waar u de inhoud van uw iPhone, iPad en iPod touch kunt beheren en synchroniseren.

Welke app wordt het meest gebruikt 2021?

In de top tien zien we de apps Netflix, YouTube, Disney+, Videoland en Ziggo GO terug. Ook blijkt dat de iPad veel gebruikt om te videobellen, want ook Microsoft Teams en Zoom waren populair.

Welke apps zijn gratis?

 • Haven.
 • Shazam.
 • TheFork.
 • BuurtApp.
 • Waze.
 • Messenger Lite.
 • Datumprikker.
 • Prey.

Welke winkels accepteren apple pay?

Apps en webshops met Apple Pay ondersteuning Bij lancering doen verschillende webshops en apps al direct mee, enkele voorbeelden zijn: Coolblue, Amac, Bol.com, Wehkamp, Thuisbezorgd, BCC en nog veel meer. Bij het afrekenen kun je naast iDeal, creditkaart en andere betaalmogelijkheden ook kiezen voor Apple Pay.

Hoe aankoop maaltijdcheques boeken?

Het totaal aantal maaltijdcheques dat aan een werknemer wordt toegekend, moet overeenstemmen met het aantal dagen dat hij tijdens de betrokken maand heeft gepresteerd. Voor de boekingen onthouden we dat er een minimumbijdrage is voor de werknemer en een maximumbijdrage voor de werkgever.

Hoe personeelskosten boeken?

Ze worden op dezelfde wijze onderverdeeld in de toelichting van de jaarrekening. De kosten geboekt op de rekening 620 zijn de kosten die gedragen worden door de werkgever voor het loon van zijn personeel. Zij omvatten wedden en lonen, de sommen betaald boven het loon, het vakantiegeld dat uitgesteld loon is.

Wat is de nominale waarde van een maaltijdcheque?

Sinds januari 2016 mag de nominale waarde van een maaltijdcheque niet hoger zijn dan € 8.

Hoe aankoop itunes annuleren?

Voor 9,99 euro per maand heb je toegang tot een gigantische muziekbibliotheek, plus je eigen iTunes-bibliotheek. Belangrijk om te weten: zo’n abonnement is niet nodig om de app te gebruiken. Je kan Apple Music perfect gratis gebruiken om enkel je eigen muziek te luisteren.

Hoe haal je vergeten apparaten terug?

Stap 2: koppel bluetooth apparaten opnieuw Ga hiervoor naar Instellingen en tik op Bluetooth. Tik nu op de infoknop en op ‘Vergeet dit apparaat’. Zet je accessoire in de detecteerbare modus. Hoe je dit doet, vind je in de handleiding van je accessoire.

Hoe kan ik peel remote verwijderen?

 1. Ga allereerst naar Instellingen.
 2. Klik nu op Apps en blader vervolgens door de lijst en zoek de Schil slimme afstandsbediening sollicitatie.
 3. Klik op Geforceerd stoppen en klik vervolgens op Uitzetten.