Wat zegt een logo?

Dat is niet zo vreemd, want één simpel plaatje zegt soms meer dan honderd woorden. Een goed logo alleen zorgt natuurlijk niet voor een rinkelende kassa, maar het kan wel de uitstraling van je bedrijf versterken. Het geeft klanten direct een indruk van je bedrijf en zorgt voor naamsbekendheid en herkenbaarheid.

Wat zijn aflooptekens?

Dit zijn dunne hoektekens op de hoek van het drukformaat + afloop. Deze tekens zien eruit als snijtekens maar markeren slechts het gebied tot waar de afloop (bleed) ophoudt. Aflooptekens zijn niet noodzakelijk en tegenwoordig ook technisch niet meer nodig.

Wat zijn lokale gegevens?

Met lokale opslaginstellingen kunt u opgeven of en hoeveel schijfruimte een bepaalde website kan gebruiken om gegevens op uw computer op te slaan.

Wat zijn snijtekens indesign?

Snijlijnen en snijtekens herken je aan de vaak zwarte lijntjes op de hoeken of om het bestand. Deze zijn eenvoudig toe te voegen in professionele drukwerkprogramma’s als Adobe Indesign en Illustrator. Het aanbrengen van snijlijnen en snijtekens in je drukwerk is inmiddels niet meer nodig.

Wat zou een monogram kunnen zijn?

Figuur bestaande uit twee of meer ineengevlochten letters, vaak de initialen van een naam.

Welk formaat afbeelding voor website?

Voor je website is het belangrijk dat je bestandsgrootte zo laag mogelijk is. Een foto dat schermvullend is, zal een afmeting hebben van 2000 tot 2400 pixels breed. Probeer de bestandsgrootte daarvan niet boven 500 KB te krijgen. Grote foto’s op je website tussen de 100 en max 300 KB en kleinere foto’s onder de 100 KB.

Welk programma om eps te openen?

Een EPS bestand openen doe je het meest gemakkelijk en eenvoudig met behulp van professionele grafische programma’s als: Illustrator. Freehand. QuarkXpress.

Welk programma om logo te maken?

Een van de populairste professionele programma’s om logo’s en andere dingen in te ontwerpen, is Adobe Illustrator. We schreven zelfs al een complete blog over Illustrator voor het maken van logo’s. Het is dan ook een van de bekendste vectortekenprogramma’s ter wereld.

Welke bestanden zijn vector bestanden?

Een vector bestand, of vector file, is een grafisch bestand dat is opgebouwd uit vector informatie. Vectoren zijn paden die gedefinieerd worden door een begin-, en eindpunt met daartussen andere punten, krommen (curves), polygonen, etc. Een veelgebruikt bestandsformaat voor vector bestanden is ‘EPS’.

Welke resolutie voor website?

DPI staat voor “dots per inch” en is een meeteenheid om de resolutie uit te drukken. Voor een website is een resolutie van 72 dpi zeker voldoende. Dus kan je via deze website je afbeelding ‘verkleinen’ naar 72 dpi.

Distripost hoe aanleveren?

Brieven en aangetekende zendingen worden voorlopig enkel tijdens weekdagen bezorgd. Sommige afzenders, zoals bepaalde webshops, hebben afspraken met bpost om hun pakjes ook op zaterdag en zondag te laten leveren op thuisadressen.

Hoe laat bezorgd dhl op maandag?

Pakketbezorger DHL Parcel
Bezorging op werkdagen 11.00-21.00
Bezorging op zaterdag 09.00-13.00
Bezorging op zondag geen bezorging
Het pakket volgen Track & Trace

Hoe laat bezorgt postnl in mijn wijk?

Pakketbezorger PostNL
Bezorging op werkdagen 08.30-21.30
Bezorging op zaterdag 08.30-18.00
Bezorging op zondag 12.00-18.00
Het pakket volgen Track & Trace

Hoe lang duurt dhl bezorging belgië?

Pakketje naar belgië Voor de bezorging werken we met bpost, een vertrouwde bezorgdienst voor elke Vlaming en Waal. Samen zorgen we dat ieder pakket binnen 2 werkdagen op bestemming is.

Hoe snel bezorgd greetz?

Maandag t/m vrijdag: kaarten voor 21:00 uur besteld, doen wij dezelfde dag nog op de bus. Jouw kaart wordt dan de volgende dag al bezorgd door PostNL voor €0,96. Maandag t/m vrijdag: kaarten tussen 21:00 en 22:00 uur besteld, kunnen de volgende dag nog worden bezorgd door de pakketbezorger voor €3,95.

Hoe werkt briefpost?

Gewicht Postzegels Tarief
0 – 20 g 1 x Nederland 1 € 0,96
20 – 50 g 2 x Nederland 1 of 1 x Nederland 2 € 1,92
50 – 100 g 3 x Nederland 1 € 2,88
100 – 350 g 4 x Nederland 1 of 2 x Nederland 2 € 3,84

Hoe werkt post sorteren?

In het sorteercentrum gaan hele grote machines die wel 30.000 brieven per uur kunnen verwerken de post verdelen. De eerste machine verdeelt de post in kleine en grote enveloppen en zet een stempel op de postzegels. In de tweede machine zit een camera, die foto’s van de postcode en het adres maakt.

Is je pakket verzekerd bij bpost?

Verzekerd tot 500 euro bpost staat garant voor de veiligheid van uw waardevolle zendingen en verzekert deze pakjes graag tot 500 euro per pakje. Ook waardevolle documenten kunnen met bpack Secur verzonden worden. Die worden tot 15 euro per zending verzekerd.

Waarom is direct mail zo populair geworden?

Tastbaar: Naast direct mail zijn ook telemarketing en e-mailmarketing populair. Het grote voordeel van direct mail ten opzichte van deze twee is het feit dat een brief of pakketje tastbaar is. Zeker voor het versturen van brochures of aanbiedingen, blijft direct mail het beste instrument.

Wat biedt bpost aan?

Download de My bpost app Volg al je pakjes, ook die van andere pakjesbezorgers. Stel je leveringsvoorkeuren in. Kies zelf voor welk pakje je statusmeldingen ontvangt. Betaal veilig invoerkosten voor zendingen van buiten de EU.

Wat is taxipost?

Taxipost maakt zich sterk dat al uw zendingen in België de volgende werkdag** al ter bestemming zijn. Taxipost is een onderdeel van De Post en dat heeft zijn voordelen: er is altijd een postkantoor of PostPunt in de buurt en elke werkdag komt er overal een postbode langs.

Wat is een distripost?

Distripost is onze dienst voor de verdeling van ongeadresseerde commerciële of informatieve reclame – ook wel huis-aan-huisfolders of reclamezendingen genoemd. U kan 4 types ongeadresseerde post verzenden: Commerciële/promotionele campagne (Distripost Boost)

Wat is een masspost?

Over MassPost? Een MassPost Center of Hyper MassPost Center is een leveringspunt voor uw grote afgiftes. MassPost Centra: Er bestaan 18 Mass Post Centra in België. Ze beschikken over een maximale afgiftecapaciteit van 50 000 Small Format-zendingen, 20.000 Large/Large+ Format-zendingen per afgifte.

Wat is een goede direct mailing?

Het is bij iedere vorm van marketing belangrijk dat je goed weet wie je doelgroep is en dat is bij direct mail niet anders. Zorg ervoor dat je een duidelijk beeld hebt van wie jouw klant is en pas je taalgebruik daar op aan. Boodschap. Weet precies wat je boodschap is en wat je doel van de mailing is.

Wat is het kenmerk van een brief?

Onder ‘ons kenmerk’ staat de code van de organisatie die de brief schrijft en verzendt. De codes geven aan wie de brief geschreven en getypt heeft, welk dossiernummer de brief heeft en eventueel andere elementen, volgens de huisstijl van de organisatie.

Wat kost het om een pakket naar belgië te versturen?

Pakketten tussen de één en tien kilo, stuur je al vanaf € 11,50 inclusief btw. Ook zwaardere pakketten, tot 20 kilo, verstuur je gemakkelijk naar België. Je betaalt dan € 16,00 om je pakket naar een Pickup parcelshop in België te sturen of € 17,25 naar een thuisadres.

Welk soort bedrijf is bpost?

Bpost is de leidende postoperator in België met een breed scala aan postale en aanverwante diensten. Het bedrijf staat vooral in voor het ophalen, de sortering, het transport en de bestelling van brieven en pakjes.

Wie is de eigenaar van bpost?

BNP Paribas Fortis wordt 100% aandeelhouder van bpost bank. Het kreeg daarvoor de goedkeuring van de betrokken toezichthouders en mededingingsautoriteit. De wijziging van het aandeelhouderschap verandert niets voor de klanten van bpost bank.