Wat is het doel van evernote?

Evernote is een notitie-app ontworpen door Evernote Corporation, gevestigd in Redwood City, Californië. Tot de functies behoren het maken, het organiseren en het archiveren van notities en takenlijsten.

Wat is het synoniem van neiging?

als trefwoord met bijbehorende synoniemen: neiging (zn): aandrang, aandrift, begeerte, drang, genegenheid, geneigdheid, genie, inclinatie, liefhebberij, lust, overhelling, sentiment, tendens, toegenegenheid, trek, trend, vocatie, voorkeur, zin, zucht.

Wat is het verschil tussen een hoorcollege en een werkcollege?

Een werkcollege is géén hoorcollege in kleine groep. In tegenstelling tot een hoorcollege waarbij de interactie vooral van de lesgever naar de studenten verloopt, komen in een werkcollege ook vaker vormen van interactie voor waarbij studenten met elkaar communiceren of studenten interageren met de lesgever.

Wat is het verschil tussen remarkable 1 en 2?

Met slechts 0,19 in / 4,7 mm is reMarkable 2 30% dunner dan reMarkable 1. Een vernieuwd CANVAS-display, dat de schrijf latentie reduceert tot 21 ms, twee keer zo snel als reMarkable 1. Een USB-C voor sneller opladen en gegevensoverdracht. Gemaakt van geanodiseerd aluminium.

Wat is multi touch tekentablet?

Een tekentablet met de multi touch functionaliteit is handig wanneer je met je vingers wilt kunnen inzoomen of je creaties wilt roteren. Het is dus belangrijk om vooraf te bepalen of je deze functie nodig hebt. Want er zijn genoeg tekentablets die deze functie niet ondersteunen.

Wat kan ik doen met evernote?

Evernote is een notitie app die simpel werkt maar tegelijkertijd ook heel veel mogelijkheden biedt om je notities te organiseren. Je kunt Evernote gebruiken via je internetbrowser, maar je kunt het programma ook downloaden op de computer, tablet of telefoon.

Wat kan ik doen met evernote?

Met Evernote Web Clipper kan je webpagina’s, afbeeldingen en PDF’s opslaan en annoteren.

Wat kost een remarkable 2?

Als we dat allemaal optellen, stranden we meteen op het belangrijkste minpunt van de reMarkable 2: de prijs. De tablet alleen al kost je 399 euro. Schaf je direct een Marker, hoes en extra penpunten aan – en dat zul je in de praktijk moeten doen -, dan ben je tussen de 530 en 660 euro kwijt.

Wat kun je allemaal doen met onenote?

 1. Notities typen of audio opnemen vanaf uw laptop.
 2. Ideeën op uw tablet schetsen of schrijven.
 3. Afbeeldingen vanaf uw telefoon toevoegen.
 4. Notities onmiddellijk terugvinden.
 5. Notities vrijelijk over de pagina bewegen.
 6. Die pagina’s in secties onderverdelen.

Wat kun je doen met een tekentablet?

 • Je kunt tekenen,
 • je kunt retoucheren of afbeeldingen herstellen,
 • je kunt digitale schilderijen met een grotere nauwkeurigheid maken dan met een muis,
 • je kunt veel sneller ontwerpen maken,
 • je kunt de pen als een muis gebruiken en zo sneller werken.

Wat kun je met een remarkable 2?

En wie veel notities of schetsen maakt, heeft wellicht baat bij een apparaat met een e-paperscherm. De reMarkable 2 belooft je boeken, geprinte documenten en notitieboekjes te vervangen, zonder het gevoel van papier te verliezen. De hardware is zo ongeveer het beste wat je op de markt kunt vinden.

Wat moet je doen als je je apple pen kwijt bent?

Wunderfind helpt je bij het vinden van je verloren AirPods, Apple Pencil, iPhone, iPad, Apple Watch en meer. Ben je je je apparaat kwijt? Deze app helpt je binnen enkele seconden je telefoon, tablet of horloge te vinden. De apparaatradar toont u alle apparaten die zich in uw buurt bevinden.

Wat staat er in een goede samenvatting?

Een samenvatting bestaat eigenlijk maar uit vier onderdelen: Het waarom van je onderzoek en het onderwerp. Het hoe van je onderzoek, de methodes die je hebt gebruikt. Je belangrijkste bevindingen.

Wat voor een tablet moet ik kopen?

Tablet top 5
# Product Snelheid
3 Apple iPad (2020) 10.2 inch 32 GB Wifi Space Gray Beste iPad Zeer goed
4 Samsung Galaxy Tab A7 (2020) – WiFi – 32GB – Grijs Beste Samsung tablet Goed
5 Samsung Galaxy Tab A7 (2020) – WiFi – 64GB – Grijs Beste Android tablet Goed

Wat zijn steekwoorden voorbeeld?

bv. steekwoorden zijn dat je niet de belangerijke woorden weg mag laten. BV. Hij is enthousiast van Belgium naar Pakistan gaan op de vliegtuig gaat.

Welk digitaal notitieblok?

Soorten digitaal kladblok Populaire apps als OneNote, Evernote en Google Keep bieden een ideale (online) opslagplek voor al je notities, schetsen en ideeën. Die kun je uitbreiden met relevante documenten, foto’s en PDF’s. Of voeg een audio- of videofragment toe als extra geheugensteun.

Welk programma voor apple pencil?

 1. Procreate.
 2. Adobe Photoshop Sketch.
 3. Clip Studio Paint.
 4. Adobe Fresco.
 5. Paper.
 6. Tayasui Sketches.
 7. Pigment.

Welk tekenprogramma voor ipad?

Autodesk Sketchbook (gratis) Autodesk Sketchbook is ongetwijfeld een van de meest populaire tekenapps voor artiesten. De diverse gereedschappen en ‘toolbars’ zijn erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken. In Autodesk Sketchbook kun je tot in de diepste details werken door de uitgebreide zoomfunctie.

Welke samsung galaxy note zijn er?

De Samsung Galaxy Note 10 en Samsung Galaxy Note 9 zijn allebei twee fenomenale smartphones.

Welke steekwoorden zijn er?

 • Creatief;
 • Gedreven;
 • Strategisch;
 • Verantwoordelijk;
 • Gepassioneerd;
 • Gemotiveerd;
 • Gespecialiseerd.
 • Expert;